Томатный соус с оливками

Безглютеновый соус Farabella произведен традиционным способом по старинным рецептам итальянской области Абруццо, для того, чтобы не менять аромат всех ингредиентов.
Для сохранения вкуса, соусы не содержат консервантов, загустителей и глютен.
Ингредиенты: Помидоры, черные маслины (5,3%), лук, морковь, орегано, оливковое масло, каперсы, соль, острый перец.
Пищевая ценность на 100 г продукта:
Калории: 74 ккал – 305 кДж
Жиры: 6.4 г
из которых насыщенные: 1,2 г
Углеводы: 3.3 г
из которых сахар: 1,9 г
Волокна: 1,3 г
Белки: 1.4 г
Соль: 0,5 г
Хранить в прохладном месте
Farabella глютенсіз тұздығы барлық ингредиенттерінің хош иісін өзгертпеу үшін итальядық Абруццо өлкесіндегі көне рецепттер бойынша дәстүрлі тәсілмен өндірілді.
Дәмін сақтау үшін тұздықтың құрамында консерванттар, қоюлатқыштар және глютен жоқ.
Ингредиенттері: Қызанақтар, қара зәйтүндер (5,3%), пияз, сәбіз, орегано, зәйтүн майы, каперстер, тұз, ащы бұрыш.
100 г өнімнің тағамдық және энергетикалық кұндылығы:
Калориялылығы: 74 ккал – 305 кДж
Май: 6.4 г
олардың ішінде қанықтырылғаны: 1,2 г
Көмірсу: 3.3 г (қант: 1,9 г)
Талшықты: 1,3 г
Ақуыз: 1.4 г
Тұз: 0,5 г
Масса Нетто: 280 г
Таза салмағы: 280 г
Салқын жерде сақтаңыз